Hoppa till sidans innehåll

Wille Hedkvist ny back i Surahammar

06 MAJ 2022 16:07
Surahammars IF förstärker backsidan med den 22-årige Wille Hedkvist. Den offensive backen kommer närmast från Segeltorp i Hockeyettan Östra.
  • Uppdaterad: 06 MAJ 2022 16:07

Truppbygget i Surahammars IF fortsätter med oförminskad kraft och idag petade sportchefen Jörgen Mähler in ytterligare en byggsten i backsidan när han skrev kontrakt med den mycket lovande Wille Hedkvist.

Vi hörde av oss till föreningens nyaste spelare för att få veta mer och samtidigt hälsa Wille välkommen till vår förening.

- Tack så mycket. Det ska bli väldigt kul att representera Surahammar. Jag är väldigt tacksam över att få den möjligheten. Det är tydligt att Sura erbjuder en utvecklande miljö för att bli en bättre hockeyspelare, vilket är det viktigaste enligt mig. Med tanke på tidigare framgångar för laget så kommer det att bli högre konkurrens mellan alla duktiga spelare, och jag kommer att förbereda mig på bästa sätt inför det. Jag ser på den kommande säsongen som en motiverande utmaning och det ska bli kul att komma till Sura efter sommaren.

Vad kan du berätta om dig själv?

- Jag är som sagt 22 år och kommer senast från Segeltorps IF där jag har spenderat de senaste två säsongerna. Innan det så spelade jag för Mora IK J20 men har också representerat BIK Karlskoga.

- Ursprungligen kommer jag ifrån Söderhamn och har spelat hockey nästan hela min uppväxt i Hudiksvalls HC. Jag är en tvåvägsback som föredrar spelet med puck. Jag sätter alltid laget i första hand och gör allt för att vinna.

Sportchefen Mähler säger så här om sin nya spelare.

- Wille är en ung och ambitiös kille som är beredd att kämpa hårt för sin plats. Bra skolad på en hög nivå och duktig över hela banan.

Vi tycker att det låter mycket bra och önskar Wille stort lycka till i Suratröjan i höst/vinter. 

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western