Anton Ahlin avslutar karriären

11 MAJ 2022 08:29
Den 23-årige surabacken Anton Ahlin meddelade i helgen att han lägger skridskorna på hyllan för att i stället lägga fokus på sin civila karriär.
  • Skapad: 11 MAJ 2022 08:29

Anton Ahlin som fostrats i Västerås IK kom till Surahammars IF redan 2015 som ung junior och spelade både J18 och J20-hockey i föreningen innan han gav sig av på ett kortare äventyr i USA. Från säsongen 18/19 har Anton haft en ordinarie backplats i det lag som de senaste åren nått en helt ny spelmässig nivå.

Anton Ahlin har med sin fysik och räckvidd kombinerat med ett hårt skott varit en viktig defensiv pjäs, men nu tar det alltså slut. Det blir ingen fortsättning säsongen 22/23 utan Anton har i stället bestämt sig för att lägga sin tid på det företag han drivit parallellt.

- Tyvärr räcker tiden inte till för både en hockeysatsning och firman. Men det känns ändå bra att få sluta efter en riktigt bra säsong och jag hoppas att nästa säsong kan fortsätta på samma sätt för grabbarna i laget. Vill passa på att tacka för min tid i Sura och skicka ett extra tack till Jörgen Mähler för allt engagemang han lägger ner i laget och föreningen och för det förtroende han gett mig under mina år i Sura.

Vi tackar Anton för hans kämpande och uppoffrande insatser i Suratröjan och önskar honom stort lycka till med den civila karriären.