Hoppa till sidans innehåll

Astley Rydberg lånas ut till Almtuna

07 DEC 2021 13:00
Surahammars lagkapten André Astley Rydberg får chansen i Hockeyallsvenskan. Det står klart efter en överenskommelse som träffats mellan de båda föreningarna. Överenskommelsen gäller en utlåning där André ska förstärka Almtuna under två matcher.
  • Skapad: 07 DEC 2021 13:00

Det är mycket glädjande att lag i högre divisioner fått upp ögonen för Surahammars IF och våra duktiga spelare. I ett läge där Almtuna behöver få in en extra center i truppen under några matcher så känner vi att det är kul att kunna hjälpa Almtuna samtidigt som vi ger André chansen att visa upp sig på en högre nivå. 

Som tack för att vi lånar ut André under onsdag och fredag så får vi lagom till helgens matcher mot Piteå och Boden låna in en center från Almtuna. Det är 18-årige Tim Dackell som kommer förstärka Surahammar under två matcher. Dackell med Brynäs som moderklubb är en klok offensiv center med bra fart som sportchefen Jörgen Mähler beskriver honom.

Vi ser fram emot att se Tim i Suratröjan och önskar honom stort lycka till under sin tid hos oss. Vi riktar också ett stort tack till Almtuna IS för att ni vill ha ett utbyte där vi hjälper varandra.

Eric Karlsson ny forward in I laget

Samtidigt som utlåningen av André Astley Rydberg blev klar så gjorde föreningen också klart med ytterligare en forward. Det är den 20-årige Eric Karlsson (bilden nedan) som värvas från Kumla HC. Eric med Mjölby som moderklubb har innan sejouren i Kumla spelat en match för Kalmar, ett tiotal matcher med Grums, men också J20-hockey med såväl Oskarshamn, Växjö Lakers och Karlskrona.

Eric Karlsson är en snabb och rivig forward som gärna tar jobbet framför mål. Vi hälsar Eric välkommen till oss och önskar honom stort lycka till i vårat gäng.


EricKarlssonweb.png

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western