Ert stöd blir avgörande när covid-19 begränsar intäkterna

08 OKT 2020 21:25
Vi i Surahammars IF är oroliga. Oroliga för den ovisshet som råder kring vår och andra föreningars ekonomi. Covid-19 kan på bara några månader få allvarliga konsekvenser för oss som liten förening, och därför vill vi redan nu be om ert stöd.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2020 21:25

Som ni alla vet så pågår just nu en pandemi som får stora konsekvenser för idrottsrörelsen. De restriktioner som finns är relevanta och viktiga för att vi på ett bra och säkert sätt ska ta oss ur den situation som är. Men de begränsningar som finns innebär också stora ekonomiska påfrestningar för många föreningar. Så även för oss i Surahammars IF.

Vi drabbas hårt av uteblivna publikintäkter, minskad lottförsäljning, mindre försäljning i cafeterian osv. Ett ekonomiskt tapp som allvarligt riskerar att på sikt försämra Surahammars IF:s möjligheter att driva en livskraftig förening långsiktigt.

Intäkter i olika former är A och O för alla verksamheter och för att inte riskera att hamna i ekonomisk brygga som begränsar våra lags möjligheter att leva och utvecklas så skulle vi vilja be om ert stöd. Ni supportrar, företagare, anhöriga som brinner för det lokala föreningslivet i allmänhet och Surahammars IF i synnerhet.

Många bäckar små brukar man säga och det är precis så vi tänker. Även ett litet bidrag kan få stor betydelse när säsongen går mot sitt slut, och därför vill vi uppmana er som kan och vill att på olika sätt bidra till en ljusare framtid för oss i Surahammars IF även efter coronapandemin.

Swisha en valfri slant, gå med i 500-klubben eller köp en soffbiljett till alla våra hemmamatcher i höst. Bara fantasin sätter gränser, men varje krona skapar nya möjligheter och bättre förutsättningar i framtiden.

Vårt speciella kampanjnummer för valfritt swishbelopp eller fiktiva soff/matchbiljetter är: 123 612 31 78

Vill du gå med i 500-klubben och få ditt namn på en fin plakett på väggen i Surahallen? Swisha 500: - och ditt för och efternamn till: 123 590 46 77.

Vi vill också uppmuntra till köp av våra nya souvenirer. Vi har kepsar, mössor och halsdukar (se bilden nedan). Keps eller mössa kostar 160:- styck och halsduken kostar 200:- styck. Finns att köpa i Surahallen på A-lagets matcher eller nere i N10 Sports butik på Köpmangatan. (Klicka för större bild)

Tack för att ni med ert stora eller lilla stöd hjälper oss framåt. Ert stöd är vår framtid och det vore så tråkigt om allt framgångsrikt sponsorarbete som lagts ner, och det positiva ”tugg” som omger föreningen skulle ätas upp och dö ut på grund av saker som vi inte kan råda över.

Vi hoppas att ni är många som har ett hjärta som klappar lite extra för vår förening och vi är väldigt tacksamma för varje slant som hjälper oss att bygga en buffert inför en oviss framtid.

Tack