Inköpen hos Hygienteknik lyfter Surahammars IF

10 SEP 2020 14:33
Inte nog med att Hygienteknik AB redan är en värdefull sponsor till föreningen. Nu utökas dessutom stödet till oss när procent på Hygientekniks försäljning tillfaller Surahammars IF.
  • Uppdaterad: 10 SEP 2020 14:33

Hygienteknik har ca 5.000 lagerhållna produkter inom området städutrustning. Det är städvagnar, redskap, kemikalier, hygienpapper, sopsäckar, handskar etc.

Nu kan du som företagare, eller du som ansvarar för inköp i en kommun eller större förvaltning indirekt sponsra Surahammars IF som förening, utan någon egen insats.

När du handlar hos Hygienteknik anger du helt enkelt "Stöd Surahammars IF” i din beställning. Som ny registrerad kund hos Hygienteknik får du varje kvartal en redovisning på dina inköp. Samma redovisning skickas till Surahammars IF.

Efter din beställning betalar vi omgående in 5-20% (beroende på produktgrupp) till Surahammars IF. Dessutom levererar vi dina varor kostnadsfritt till adresser inom Västerås stad när ordervärdet är 2.000 kr eller mer (exkl. moms).

Exempel: Ett företag handlar för 50.000 kr/år (exkl. moms). Surahammars IF får då mellan 2.500 kr - 10.000 kronor beroende på produktgrupp.

Förutsättningen för dig som handlar av oss på Hygienteknik AB ska vara lägre eller motsvarande pris som ditt företag betalar idag. Detta blir en win-win-situation som ger dig prisvärda inköp och ditt favoritlag ett tillskott till verksamheten!

Stefan Johansson

Hygienteknik Sverige AB

Vi i Surahammars IF är väldigt tacksamma över Stefan och Hygientekniks stöd och att de med sin deal ger oss ännu bättre förutsättningar att sikta både framåt och uppåt. Vi hoppas att ni är många små- och stora företag som vill skriva dit "Stöd Surahammars IF" i samband med er beställning.

Tack Stefan Johansson och tack ni som nappar på detta och genom några få ord skapar ett extra tillskott till oss i Surahammars IF