Hoppa till sidans innehåll

Jörgen Mähler ny kanslist i Surahammars IF

19 MAJ 2020 16:13
Surahammars IF rustar just nu inför säsongen 20/21, och det är inte bara på isen som föreningen stärker upp. Jörgen Mähler tar klivet in i organisationen genom att ta en aktiv roll som infattar både kansli, marknad och sportgrupp.
  • Skapad: 19 MAJ 2020 16:13

Han kommer blir lite av spindeln i nätet i Surahammars IF framöver. Jörgen Mähler som tidigare varit både sportchef och ordförande i föreningen.

Från och med maj månad är han omgivningens första kontaktväg in i föreningen. Jörgen Mähler kommer förutom att bemanna kanslitelefonen, även finnas fysiskt på kansliet några dagar per vecka. Jörgen kommer också vara en del av den marknadsgrupp som ska locka nya partners/sponsorer till klubben och med hjälp av olika aktiviteter stärka föreningens varumärke.

Förutom att vara kontaktvägen in i föreningen så är Jörgen just nu också en aktiv och viktig del av sportgruppen i jakten på nya spelare. Som ni hör så är det många strängar på lyran, något som Jörgen tycker är självklart.

- Jag har ju tidigare varit aktiv i och kring föreningen i flera olika roller under många år. Därför känns det väldigt inspirerande att vara tillbaka på allvar i Sura nu när vi har en bra känsla och så mycket bra på gång.

Är du leverantör, privatperson, en spelare med drömmar eller kanske en framtida sponsor/partner som vill vara en del av vår framtidsresa?

Då når du Jörgen Mähler på: 0220-31022, alternativt 072-4659962

 

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western