Hoppa till sidans innehåll

Lantz Järn & Metall förlänger sitt stöd till Surahammars IF

10 JUN 2020 21:27
I tisdags blev det klart att Lantz Järn & Metall AB, som är en stor aktör på marknaden för miljövänlig återvinning av alla sorters metallskrot även kommande säsong sponsrar oss i Surahammars IF.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2020 21:27

Lantz Järn & Metall bildades 1998 och har sedan dess vuxit sig stark på marknaden för skrothantering och återvinning. Företaget har sitt säte i Sollentuna utanför Stockholm men har också verksamhet i bland annat Västerås. Lantz Järn & Metall tar emot och återvinner skrot från såväl privatpersoner som företag.

Målsättningen är att tillvarata potentialen i förbrukade produkter i syfte att förse industriella verksamheter såsom stål- och järnverk med regenererade råvaror som kan användas vid tillverkningen av nya produkter.

Vi är glada och tacksamma över att Lantz Järn & Metall AB tänker både på miljön och oss i Surahammars IF och att företaget med sitt stöd inte bara säkrar isreklamplatsen i mittcirkeln kommande säsong, utan också hjälper oss som förening framåt och förhoppningsvis uppåt.

Tack för att ni är med och bygger vår framtid!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------  

Är du en företagare eller privatperson med en slant över och känner att du vill vara med på resan och hjälpa oss att säkra en verksamhet som skapar både bredd och topp? Värnar du barn- och ungdomars möjlighet att få idrotta under schyssta förutsättningar i en positiv miljö?

Hör då av dig till Jörgen Mähler på vårt kansli för att höra mer om hur du på olika sätt kan profilera dig eller ditt företag samtidigt som du gör en avgörande skillnad för vår framtid.

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western