Hoppa till sidans innehåll

Skärpta restriktioner kring vår verksamhet

12 NOV 2020 18:36
På grund av skärpta restriktioner i Västmanland så pausas alla matcher för samtliga ungdomslag. Barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan fortsätta med träningar. Detta gäller till att börja med fram till den 10 december.
  • Uppdaterad: 12 NOV 2020 18:36

Information från Svenska Ishockeyförbundet:
Efter förtydligande från Riksidrottsförbundet pausar Svenska
Ishockeyförbundet all träning och seriespel för juniorer i regioner med skärpta restriktioner. Svenska Ishockeyförbundet tar situationen på stort allvar och har tillsammans med Svenska ishockeyförbundets regioner och distrikt tagit fram riktlinjer för hur ishockeyn i distrikten ska spelas, på olika nivåer, under perioden med skärpta restriktioner:

Distrikts och regionserier:
Matcher för lag inom region med skärpta restriktioner flyttas fram (både borta-och hemmamatcher) Träning kan bedrivas för spelare födda 2005 och senare. Träning som bedrivs ska anpassas till mer individuell träning för att undvika närkamper i möjligaste mån och under förutsättning att de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten samt att Riktlinjer för barn och ungdomshockeyn följs. Individuell fysträning för spelare födda tidigare än 2005 kan bedrivas. Rekommenderas att genomföras i första hand utomhus.

Förbundsserier senior: 
SDHL, SHL, HockeyAllsvenskan och HockeyEttan bedöms som yrkesmässig idrott. Därför genomförs träning och matchspel för lag inom region med skärpta restriktioner under förutsättning att de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten och Verksamhetsprotokollet för svensk ishockey följs.Skribent: Staffan Hesselbäck
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western