Hoppa till sidans innehåll
Foto: Oliver Szabo

Surahammar förlänger med Ahlin

26 MAR 2021 18:43
Fredagen bjöd på en fin liten helgpresent från sportchefen Mähler. Lagom till helgen gjorde Surahammars IF klart med den hårdskjutande och talangfulle backen Anton Ahlin.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2021 18:43

Den storväxte och hårdskjutande Anton Ahlin med Västerås IK som moderklubb är nu alltså klar för sin fjärde säsong i Surahammar.

Anton som bara är 22 år gammal har under sina drygt hundra matcher i Suratröjan och Hockeyettan utvecklat ett vägvinnande och moget spel där teknik blandat med fysik gjort Anton till en viktig pjäs i det defensiva spelet.

Vi fick tag på Anton sent under fredagseftermiddagen för att kolla läget och känslan nu när han är överens med klubben om en fortsättning.

- Det känns bra. Ska bli riktigt kul att köra en säsong till med laget. Jag känner att Sura verkligen är på uppgång och jag vill gärna vara med på den resan och bidra.

Vad tänker du om den säsong som nyss avslutats? 

- För egen del så gick det väl lite upp och ner. Bra insatser blandades med sämre. Det var skönt att vi som lag ändå kunde samla oss, få spelet och stämma och reda ut det till slut. 

- Det var väldigt skönt att vi kunde få till ett spel och resultat som fick oss att undvika kvalspel. Framför allt med tanke på de mindre bra matcherna och resultatet innan jul.

Vi i Surahammars IF är glada över att kemin mellan föreningen och Anton finns där och att vi kan se fram emot ytterligare än säsong där Anton med sin starka fysik och spelsinne kan skapa extra trygghet i de bakre leden.

Vi hälsar Anton hjärtligt välkommen tillbaka till Surahallen i höst.

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western