Hoppa till sidans innehåll

Surahammar förlänger med Wahlgren

12 MAJ 2022 10:23
Den egna produkten Marcus Wahlgren blir nästa spelare att förlänga sitt kontrakt med oss i Surahammars IF inför säsongen 2022/23. Den tekniske forwarden är därmed klar för sin fjärde a-lagssäsong i föreningen.
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2022 10:23

Det börjar bli fullt i laguppställningen hos oss i Surahammars IF inför kommande säsong. Spelare efter spelare ansluter och glädjande nog är det många av de bärande spelarna från tidigare säsonger som väljer att stanna kvar.

Igår blev det klart att Marcus Wahlgren kör ytterligare en säsong i suras färger. Den snabbe och tekniske forwarden som förutom ungdomshockey i Skellefteå och en tidig utflykt till SK Lejon varit Sura trogen stod för 16 poäng i vinter, och även om Marcus själv tycker att det gick lite trögt så var det inget svårt beslut att ta när frågan om en fortsättning kom.
 

- Nej, jag behövde inte tänka länge när Mähler ringde mig och erbjöd ett nytt kontrakt. Det var självklart för mig att stanna, framför allt efter förra säsongen där vi som grupp tog stora kliv och hade väldigt kul tillsammans.

- Det var en rolig säsong även om jag själv känner att jag kan mycket bättre och det hoppas jag kunna visa nästa säsong. Sen håller jag med alla andra som skrivit på för en fortsättning att det är både kul och viktigt att själva stommen blir kvar nästa säsong med alla spännande nyförvärv.

Vi ser fram emot att se Marcus på isen i vinter och hälsar honom välkommen till ännu en säsong i föreningen. Även om det börjar bli trångt i omklädningsrummet så finns det fortfarande 3–4 platser kvar innan dörren stängs helt och gruppen kan börja ladda tillsammans inför höstens utmaningar.

Vi kommer återkomma löpande med de sista pusselbitarna i Jörgen Mählers lagbygge.

SURA BLÅ – ELDA PÅ

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western