Vi släpper säsongskorten för säsongen 20/21

26 MAJ 2020 12:21
Trots att det är fyra månader kvar till seriestarten i Hockeyettan så är det redan ett bra "tugg” kring nysatsningen vi i Surahammars IF gör. Därför väljer vi att redan idag dra igång försäljningen av säsongskort. I år med ett lite annat upplägg.
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2020 12:21

Visst är det något speciellt att se hockey på plats? Varför då inte i Surahallen, med all den hockeyhistorik som sitter i väggarna, och gärna med en hockeykorv i näven medan killarna gör upp med motståndarna på isen?

Att ha välfyllda läktare skapar inte bara en härlig energi i hallen. En energi som sprider sig till killarna ute på isen. Det är också avgörande för att vi som förening ska ha en ekonomi i balans och kunna ta nya steg i kampen för att stärka såväl A-lag som juniorlag och hela föreningens organisation.

I år har vi tänkt ett lite annat upplägg än tidigare. Ett upplägg där säsongskorten blir till terminskort. Där du som supporter köper ett kort som gäller (seriematcher) under september-december för 500: - Obs! Träningsmatcher ingår inte i säsongskortet).

Är det så att spelet ute på isen under hösten faller dig i smaken och lockar till fler besök? Ja då kan du köpa ett nytt kort strax före nyår. Ett kort som då gäller för vårsäsongen (inklusive eventuellt Kval/Allettan). För att underlätta för er som är intresserade så kommer försäljningen av ”säsongskort” ske via Swish.

Swishnummer: 123 590 46 77

När du swishar dina pengar så skriver du i meddelandefältet exempelvis:

"Namn, Adress, Ort"  (OBS!Max 50 tecken)

När vi får in dina pengar och din beställning så tillverkas kortet och postas sen direkt hem till din brevlåda. Enkelt va? Är du hockeyälskare, med gott om pluring och dessutom fikasugen? Ja då kan du betala 700:- per kort och får då kaffe och fikabröd i sponsorrummet under varje hemmamatch.

Skriv då ” Fika. Namn, Adress, Ort”  (OBS! Max 50 tecken)

Vi hoppas att ni är många som är nyfikna på det nya lagbygget och känner förändringens vind blåsa över föreningen. Därför hoppas vi att ni också är intresserade av att stötta laget på plats i höst/vinter. Vi lovar att ni gör en bra affär samtidigt som ni hjälper oss att bli en starkare förening. Tack!

Har du inte swish men vill beställa ett kort? Då kan du ringa till Jörgen Mähler på kansliet. Telefon: 0220-310 22.

PS. Kom ihåg att entrén på varje match är 100:- per person. Med andra ord är våra terminskort riktigt prisvärda. DS.