Hoppa till sidans innehåll

Ytterligare fyra företag förlänger sitt stöd

16 JUN 2020 11:26
Vi kan idag stolt välkomna ytterligare fyra företag som valt att förlänga sitt stöd till klubben. Ett stöd som ger oss möjlighet att skapa en attraktiv verksamhet med bra förutsättningar för våra aktiva.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2020 11:26

De fyras gäng som vi presenterar idag är företag som under flera år varit med och gjort skillnad för oss i Surahammars IF och som nu meddelat att de vill vara med på resan även kommande säsong.

Det är otroligt glädjande att se hur det blåser fortsatt medvind på sponsorsidan. Efter en avbruten säsong med uteblivna intäkter så är vi precis som många andra föreningar beroende av förtroendet och stödet från lokala och regionala partners för att säkra upp verksamheten och även få möjligheter att utveckla den. 

De fyra som vi lyfter på hatten åt idag är:

Conductus
Erbjuder bättre flexibilitet för alla typer av industriföretag genom kostnadseffektiva och snabba lösningar inom bemanning och rekrytering. Conductus strategi är att erbjuda snabba, flexibla och prisvärda bemanningslösningar. Conductus tillhandahåller allt ifrån elskåpsmontörer till svetsare, men även verkstadsarbetare och maskinoperatörer. De har även hantverkare som t ex målare, snickare och VVS personal.

Läs mer om Conductus

Silfvernagel Åkeri & Maskin AB

Conny Silfvernagel grundade 2002 företaget som idag har ett 15-tal anställda. Företaget utför alla typer av markarbeten. Exempelvis grundläggning, grundisolering, vatten- och avloppsarbeten m.m. Företagets huvudsakliga kunder återfinns inom byggsektorn, kommuner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar m.m. 

För mer information eller kontakt. Besök Silfvernagel Åkeri & Maskin

 

MISAB-Gruppen
Koncernen med moderbolaget Mellansvensk Industrisanering i spetsen är en bred aktör på marknaden. Med sin breda kompetens och långa erfarenhet av olika typer av sanering så är MISAB-gruppen den självklara lösningen när du behöver hjälp med Industrisanering eller om du drabbats av en skada som kräver fukt-, brand- eller elektroniksanering.  MISAB kan även bistå med rörinspektioner, fastighetsjour, radonsanering och mycket mer. 

MISAB-gruppens hemsida

 

Radiator VVS

Radiator har nästan 90 års erfarenhet av rörinstallationer. Företaget med huvudkontor i Örebro och verksamhet i bland annat Västerås bildades redan 1924 och har således en unik branscherfarenhet. Radiator VVS utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet.

Läs mer om Radiator VVS

 


Har du ett företag och känner att du vill stärka oss i Surahammars IF samtidigt som du får profilera din verksamhet genom sargreklam, isreklam, TV-reklam eller andra kanaler? Kontakta Jörgen på kansliet redan idag. Vi har gatanterat en lösning som gynnar båda parter. Jörgen når du på: 0220-310 22. 

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western