Hoppa till sidans innehåll

Information om vaccinationsbevis

25 NOV 2021 13:04
Från den 1 december infördes krav på vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i Sverige. Därför vill vi i god tid informera er om vad som gäller i Surahallen.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2021 13:04

Vi i Surahammars IF har gjort bedömningen att kontroll av vaccinationsbevis är det som är säkrast för varje besökare och dessutom logistiskt bäst för oss som förening. Istället för att försöka säkerställa tydligt uppmätta avstånd mellan varje åskådare kommer vi införa kontroll av vaccinationsbevis i Surahallen. Detta för att vi även framöver ska kunna arrangera hemmamatcher för A-laget utan några direkta publikbegränsningar.


För att säkerställa att ni gör vad ni behöver för att kunna stötta killarna på plats i ishallen under äventyret i Allettan så vill vi informera om detta redan nu.

  • Du som är dubbelvaccinerad och har e-legitimation hämtar enkelt ditt covidbevis på: covidbevis.se

  • Om du inte har e-legitimation eller på annat sätt ej har möjlighet att ladda ned ett vaccinationsbevis, så behöver du skicka in en blankett för att få ett fysiskt covidbevis via posten. Blanketten hittar du på: ehalsomyndigheten.se

  • Personer till och med 16 års ålder är undantagna från direktiv om vaccinationsbevis enligt information från Svenska Ishockeyförbundet. 


För att vaccinationsbeviset ska var giltigt är det två tagna vaccindoser som gäller. 


Kontrollen av ditt vaccinationsbevis kommer ske med en app som scannar av bevisets QR-kod. Om du laddade ner ditt vaccinationsbevis tidigt i höstas, kontrollera så att det inte gått ut i giltighetstid. Om så är fallet får du begära ut ett nytt bevis via länkarna ovan.

 

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western