Årsmötet 2022

07 APR 2022 13:33
Vi i Surahammars IF vill inför årsmötet som i år äger rum den 14 juni få in förslag på kandidater till kommande styrelse, men också förslag på personer som på andra sätt vill och skulle kunna göra en positiv skillnad i vår förening.
  • Uppdaterad: 07 APR 2022 13:33

Surahammars IF har precis avslutat en säsong som givit positiva ringar på vattnet. A-laget har haft en succéartad säsong i ATG Hockeyettan och våra ungdomslag har gjort bra ifrån sig i sina respektive serier. Det här gör att det återigen pratas positivt om Surahammars IF runt om i ishockeysverige.

Vi vill så klart göra allt vi kan för att rida på den positiva våg som sköljt över föreningen under säsongen vi lämnat bakom oss, och därför söker vi nu dig/er som vill hjälpa föreningen till nästa nivå. Du som vill kavla upp ärmarna och med dina idéer och ditt engagemang göra skillnad – på riktigt.

Uppdragen i styrelsen i synnerhet och kring Surahammars IF i allmänhet är helt ideella och sker på fritiden. Har du tiden som krävs, ett medfött driv, ett brett kontaktnät och kanske även kopplingar mot företag i länet? Ja då är det dig vi söker. Vi hoppas att du känner att du gärna vill vara en del av vår förening och jobba tillsammans för att göra Surahammars IF starkare hela vägen från hockeyskolan och uppåt.

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ. Den valda styrelsen har i uppdrag av årsmötet att leda verksamheten enligt årsmötets beslut. Nästa ordinarie årsmöte planeras att genomföras den 14 juni 2022 klockan 18.00 (i ishallens servering).

Innan dess och även under årsmötet har medlemmar möjlighet att påverka. Förutom önskemål om kommande fokusområden i styrelsens arbete kan medlemmarna även påverka vilka som får möjligheten att vara med i styrelsen och leda det arbetet.

Vi i valberedningen uppskattar därför om ni medlemmar hör av er till valberedningens ordförande Mattias Forsberg via e post This is a mailto link om ni vill lämna feedback på styrelsens arbete, lyfta viktiga fokusområden eller lämna förslag på kandidater till kommande styrelse eller kommittéer.

Om ni inte vill flagga för att ni själva vill kliva in och hjälpa oss i styrelsearbetet så måste den som ni föreslår vara tillfrågad och acceptera att förslaget vidarebefordras till valberedningen. Vi behöver i ert mejl även kontaktuppgifter till dig, eller den som du gärna ser i styrelsen. Förslag på nya kandidater går bra att lämna fram till årsmötesdagen.

PS. Allt handlar inte om styrelsearbete. Vi har en marknadsgrupp som jobbar mot sponsorer, vi har en event & mediegrupp som jobbar med att göra hela upplevelsen i samband med matcher mer attraktiv. Vi har också ett gäng som jobbar med inköp och bemanning av kiosker med mera. Det behövs med andra ord flera eldsjälar på många olika positioner. Ingen kan göra allt, men många tillsammans kan åstadkomma storverk. DS.

Nu tar vi nästa steg – tillsammans för en välmående och framgångsrik förening!