B.Skärås Svets & Mekaniska ny sponsor till Surahammars IF

05 OKT 2021 00:17
Det är med stor glädje vi konstaterar att föreningens framgångar föregående säsong skapat ett intresse hos många företagare i länet. Nu går även Bengt Skärås Svets & Mekaniska AB in som partner till föreningen.
  • Skapad: 05 OKT 2021 00:17

B.Skärås Svets & Mekaniska AB grundades 1992 och har ett 15-tal anställda som gör allt inom byggnadssmide. De tillverkar stommar och hjälper till med stommontage. De tillverkar även plogar, räcken, smidesdetaljer med mera. B.Skärås svets & mekaniska har även legotillverkning och erbjuder också traversmontering, industriservice och reparationer.

Ja ni ser. Listan kan göras lång. Besök gärna företagets hemsida för att se vad dom kan hjälpa just dig med.

www.skaras.se

Vi i Surahammars IF är mycket glada över att företaget vill kliva in som partner till oss. För en liten förening är stödet från lokala och regionala företag helt avgörande för att vi ska kunna utveckla vår verksamhet.

Tack B.Skärås Svets & Mekaniska AB – Ni lyfter oss mot nya mål