Econ Konsult utökar stödet till Surahammars IF

24 NOV 2021 13:15
Samtidigt som avancemanget till Allettan stod klart meddelade Econ Konsult, en av våra mest trogna och mångåriga partners att de vill utöka sitt stöd till föreningen. Allt för att ge klubben bästa möjliga förutsättningar i vinter.
  • Uppdaterad: 24 NOV 2021 13:15

Econ Konsult i Västerås är en redovisningsbyrå med lång erfarenhet och bred kompetens. Företaget med Håkan Åberg i spetsen har länge stöttat oss i Surahammar och visat att de värnar om den lilla föreningens möjligheter att utvecklas.

På samma sätt har Econ Konsult under många år värnat om länets små och stora företagare genom att erbjuda en bred palett av tjänster. Oavsett om det handlar om hjälp med bokföring, deklarationer, skatterådgivning eller momsredovisning så finns Econ Konsult där för dig och ditt företag.

Vi i Surahammars IF är väldigt glada och tacksamma för att Econ Konsult som ett resultat av vår fina höstsäsong och avancemanget till Allettan nu växlar upp sitt engagemang i föreningen. Med sitt stöd ger Econ Konsult oss bättre förutsättningar och en ljusare framtid. Tack!

Besök Econ Konsults websida för kontaktuppgifter och mer information om vad de kan hjälpa just dig och ditt företag med.

Är du en företagare som behöver hjälp med redovisningen? Vänd dig till Econ Konsult.

Är du företagare och känner att du likt Econ Konsult vill bli partner till oss i Surahammars IF och stötta oss på resan framåt?

Vänd dig till sportchefen Jörgen Mähler: 072 – 465 99 62