Hoppa till sidans innehåll

Företagen lyfter Sura mot nya höjder

02 NOV 2021 10:01
Det är inte bara på isen som vi i Sura skördar framgångar. Intresset för föreningen har växt kraftigt bland lokala och regionala företag. Det här ger oss fina möjligheter att bli starkare inför framtiden. Idag presenterar vi fyra viktiga partners.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2021 10:01

Spelarnas prestation på isen ger eko i hockeysverige och har höjt både intresset och värdet på föreningen. Många gläds åt våra framgångar och det är tydligt att många företag vill vara med och synas tillsammans med oss. Återkommande tar företag kontakt med oss med frågor om hur de kan hjälpa oss att lyfta samtidigt som de får synas i våra kanaler. 

Vi kommer då och då under resten av hösten presentera, tacka och lyfta de som lyfter oss och idag så riktar vi lite extra uppmärksamhet och tacksamhet mot McDonalds Västerås, Silfvernagels Åkeri & Maskin, Nordikon och Surahammars Elaffär.


McDonalds i Västerås

McDonalds-restaurangerna i Västerås har serverat vällagad mat till hungriga västmanlänningar i drygt 35 år. Samtliga fem restauranger i Västerås drivs av entreprenören Claes-Göran Jönsson som förutom restaurangverksamheten i Västerås även driver närmare 30 restauranger i både Sverige och Norge.

Vi i Surahammars IF gillar mål, och vi gillar också de som gillar och hjälper oss framåt. Därför kommer vi nästa gång vi vill få mål i mun, ta oss till någon av McDonalds restauranger i Västerås för en matbit. Tack till Claes-Göran & Co för att ni vill vara vår partner.


Silfvernagels Åkeri & Maskin

Söker du, ditt företag, din bostadsrättsförening eller kommunen du jobbar i en kunnig och pålitlig mark- och anläggningsfirma? Vänd dig till Conny och gänget på Silfvernagels. Med snart 20 års erfarenhet av små och stora markarbeten är de ett företag att lita på. Silfvernagels har bred kompetens och kan med sina maskiner och 15 anställda utföra alla typer av markarbeten. Vatten och avlopp, grundläggning och mycket annat. Inget är främmande för Silfvernagels.

Tack Silfvernagels Åkeri och Maskin AB för att ni med ert stöd hjälper oss framåt och uppåt.

Besök deras hemsida för mer information och kontaktuppgifter.

https://silfvernagels.se

  

Surahammars Elaffär

Har du problem med elen på ditt företag eller i din lägenhet? Har du behov av en säker och kvalitativ elinstallation? Surahammars Elaffär fixar allt. Med lång erfarenhet och certifierade och kunniga elektriker löser de allt från den lilla säkringen till installation av den stora anläggningen. Solceller, hissar, värme och ventilationssystem. Inget är främmande för Benny och gänget på Surahammars Elaffär. De utför arbeten i hela länet med fokus på Surahammar och Västerås.

 

Behöver du hjälp mer ditt elarbete? Vänd dig till vår partner Surahammars Elaffär. Du finner mer om företagets tjänster och deras kontaktuppgifter nedan.

https://surael.se

 

NORDIKON

Nordikon eller Nordiska Byggkoncept AB är en trogen partner till oss i Surahammars IF. Företaget som jobbar med totalentreprenad och byggprojektering bildades redan 1987 och har lång erfarenhet och en bred kompetens på området. Företaget har sin bas och majoriteten av sina duktiga medarbetare i Västerås men jobbar i hela Mälardalen.

Företaget är en aktiv part i hela byggprocessen, allt för att du som anlitar företaget skall känna en trygghet i att allt följer planen, såväl när det gäller kvalitet som ekonomi. Nordikon har med sin långa erfarenhet förmågan att kombinera kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. 

Entreprenad, byggservice eller projektutveckling. Nordikon är din trygga hand på resan mot en färdig fastighet. Stort eller litet projekt. Bostadshus eller förskola? Inget är omöjligt så vänd dig gärna till Nordikon med dina frågor om ditt eller ditt företags kommande byggprojekt. 

Vi i Surahammars IF är mycket tacksamma över att ni på Nordikon under flera år stöttat vår förening och att ni även fortsatt vill vara med på vår framtidsresa. Tack!
 

Mer om vad Nordikon kan erbjuda just er finner ni på deras websida.

https://www.nordikon.se

 

Tack till alla ovanstående företag för att ni gör skillnad för vår verksamhet. Vi vore ingenting utan er och våra andra partners!

Är du företagare, men inte partner idag och känner att du också vill kliva in och göra oss i Surahammars IF lite starkare och lite bättre i framtiden? Ta kontakt med Jörgen Mähler redan idag och hör hur vi kan dra nytta av varandra.

Jörgen når du på: 072-465 99 62

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western