Skylt och Neon ökar sitt stöd till föreningen

09 DEC 2021 12:05
Det var med stor glädje och tacksamhet vi i veckan tog emot beskedet att vår partner Skylt & Neon AB går in med ett extra stöd till vår förening nu när vi ska utmana de bästa lagen i Allettan.
  • Uppdaterad: 09 DEC 2021 12:05

Skylt och Neon har i många år varit en omtyckt och värdefull partner till oss i Surahammars IF. Företaget har framför allt hjälpt oss med olika typer av profiltryck, sargreklam och annat som stärkt föreningens varumärke utåt. Nu meddelar alltså företaget att de vill hjälpa oss ytterligare på vår resa mot en starkare och mer framgångsrik förening.

Skylt & Neon AB bildades redan 1973, har ett tiotal anställda och har en verksamhet som omfattar skylttillverkning, fordonsdekor, dekaler, gravyr och mycket annat. Företagets anställda har lång erfarenhet och bred kompetens. Något som genomsyrar företagets hela leverans.

Vi i Surahammars IF är stolta och glada över att Skylt & Neon vill vara en del av vår framtid och vi hoppas att ni som söker en pålitlig och erkänt skicklig skylt och dekorleverantör vänder er till killarna på Skylt & Neon.

Besök deras hemsida för att få mer information om hur de kan hjälpa dig och ditt företag eller er förening att synas.

Tack Skylt & Neon för ert stöd – Ni hjälper oss att bygga en ljus framtid

Vill du och ditt företag precis som Skylt & Neon var med och hjälpa oss att skapa de bästa förutsättningarna för föreningen och framtiden?

Ta kontakt med Jörgen Mähler: 072-465 99 62