Spelhörnan hjälper oss framåt

10 OKT 2021 11:49
Vi är mycket glada över att både små och stora företag i kommunen ser fördelen med att skapa goda förutsättningar för vår förening. Idag hälsar vi Spelhörnan välkommen som ny sponsor.
  • Uppdaterad: 10 OKT 2021 11:49

Vi i Surahammars IF har många stora och små sponsorer. Alla lika mycket värda och det är otroligt kul för oss att se hur de mindre företagen vill synas runt vår förening. Spelhörnan är alltså en av dem.

Spelhörnan är spelbutiken som du finner i direkt anslutning till Willys i Surahammar. Precis innanför entrén ligger spelhörnan till höger och där träffar du allt som oftast butikens ägare Thomas Bargmeyer. Med bra service och ett trevligt bemötande har Thomas och hans personal sett butiken växa med tiden. Fler kunder och fler tjänster gör Spelhörnan till ett återkommande besöksmål för många Suringar.

Thomas har drivit Spelhörnan sedan 2018 och fokuserar främst på spel i olika former (tips, trav, lotter) men även tobaksförsäljning och något som växt massor på senare år. Pakethantering. Spelhörnan är i dagsläget postombud för såväl Postnord som DB Schenker och inom några veckor kommer även Instabox finnas i butiken.

Thomas Bargmeyer tycker det är viktigt att stötta det lokala föreningslivet.

- Jag tycker att man ska försöka hjälpa till om man kan. Det är viktigt för en ort att ha ett rikt föreningsliv och om jag med mitt lilla bidrag kan göra som i det här fallet Surahammars IF lite starkare och underlätta deras resa så vill jag göra det.

Spelhörnan är Surahammars enda spelbutik just nu och det märks.

- Ja vi har fått ett rejält uppsving. Det var lite tufft under pandemin, men det har återhämtat sig väldigt snabbt. När jag nu är ensam spelbutik på orten och dessutom fick DB Schenker och snart också Instabox så blev det en helt annan och mer positiv situation för mig och butiken.

Hockeyintresset då?

- Ja det var väl lite större när jag var yngre, men jag och många andra tappade väl lite intresset när resultaten uteblev under många år. Men nu har klubben fått ihop ett starkt lag och överraskat många med en stark säsongsinledning. Så på onsdag är jag på plats igen i Surahallen för att heja fram laget i matchen mot Skövde.

Vi riktar ett stort tack till Thomas och Spelhörnan för att ni med ert stöd både på läktaren och som sponsor lyfter oss mot nya höjder.