Surahammars IF behöver fler funktionärer

19 NOV 2021 20:53
När det nu står klart att vi kvalificerat oss för Allettan så behöver vi i Surahammars IF förstärka gruppen som jobbar med våra matcharrangemang. Därför söker vi nu fler funktionärer.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2021 20:53

Det blåser positiva vindar kring föreningen. A-lagets framgångar och avancemanget till Allettan har återigen satt Surahammars IF på hockeykartan, och såväl media som andra hockeyintresserade ute i landet följer laget och dess framfart med stort intresse. Surahammars IF engagerar.

Efter att avancemanget till Allettan stod klart i onsdags så måste vi nu växla upp organisationen kring våra matcher. Publiktillströmningen förväntas öka och med det följer också vissa utmaningar. Kioskerna ska bemannas, lotter ska säljas och säkerheten i ishallen måste säkerställas. Vi söker därför fler funktionärer som kan agera publikvärdar, sälja lotter, hamburgare, korv, toast med mera. Är kanske du den vi söker?

Alla behövs nu när vi ska göra sejouren i Allettan till såväl en sportslig som ekonomisk framgång. Vi vänder oss därför till er som har ett stort surahjärta och som känner att ni vill hjälpa oss att erbjuda våra besökare bästa möjliga service kring våra matcher.

Informationsträff för er som känner att ni vill hjälpa oss att nå nästa nivå både på isen och som arrangör äger rum på tisdag 23 november klockan 19.00 i ishallens kafeteria. Välkomna! Vi bjuder på kaffe och kaka.

Arbetet som funktionär i Surahammars IF är ideellt. Men i utbyte mot din tid och viktiga insats får du förutom fri entré till hemmamatcherna i Allettan såväl korv och dricka som kaffe och kaka. Dessutom får du hänga med ett skönt gäng härliga människor som alla har hjärtat på rätta stället. Nämligen i Surahammars IF.

Theres Hennig, ordförande Surahammars IF