Surahammars IF söker tränare till J20

04 JUN 2021 15:20
Är du ishockeytränare med en vilja att utveckla både spelare och individer? Är du engagerad och hängiven och känner dig lockad av att utveckla framtidens A-lagsspelare? Då kanske du ska bli vår nya J20-tränare?
  • Uppdaterad: 04 JUN 2021 15:20

Vi i Surahammars IF strävar varje dag mot nya mål. Det handlar om allt ifrån att säkerställa bra material till de yngsta, bra förutsättningar för de äldsta och ett klimat som genomsyrar hela föreningen och som lockar partners som med sitt stöd kan hjälpa oss att växa.

Men för att allt detta ska få någon effekt så behöver vi lag, och vi behöver framför allt engagerade ledare som vill hjälpa oss att nå nya mål och framtida segrar. Just nu söker vi efter en tränare till vårt lag i J20 division 1. Vi söker dig som har gedigen ledarerfarenhet (J18 eller J20), ett stort hockeykunnande, tid och framför allt engagemang.

För att lyckas så måste man kliva in i en uppgift med rätt inställning. Vi söker därför dig som trivs med utmaningar och som känner dig bekväm i att leda våra ungdomar i J20 med en tydlig krav- och målbild. Vi i Surahammars IF har som mål att våra duktiga spelare i J20 ska nå J20 Elit inom 2–3 år och där ser vi gärna dig som den viktigaste pusselbiten.

Har du tiden, engagemanget och kunskapen för att göra skillnad i vår förening? Ser du dig som vår nästa J20-tränare? Vi hoppas det, och vi hoppas att du hör av dig.

Mikael Larsson, ungdomsansvarig Surahammars IF: 076-301 05 08
Jörgen Mähler, sportchef Surahammars IF: 072-465 99 62