Tillsammans är vi starka - Bli stödmedlem i Surahammars IF

28 MAJ 2021 11:01
Likväl som att ett lag är som starkast tack vare sina spelare, och ett företag är som starkast tack vare sina anställda så blir vi i Surahammars IF som starkast tack vare er.
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2021 11:01

Ni supportrar och sponsorer, ledare och anhöriga som utifrån era värderingar och ert intresse för ishockey i allmänhet och Surahammars IF i synnerhet kliver in i just vår förening och med er insats gör skillnad varje vecka.

Våra duktiga ledare som formar framtidens lirare, ni anhöriga som skjutsar och ställer upp och hjälper era och andras barn att följa sina drömmar. Ni sponsorer som med ert ekonomiska stöd säkerställer en fungerande verksamhet, och ni supportrar som med ert stöd på läktaren och köp av tröjor, halsdukar och kepsar m.m. visar omvärlden vilken förening som ert hjärta klappar för.

Tack! Utan er vore vi ingenting.

Vi vill för er och för alla andra som följer och gillar vår förening berätta att man också kan bli stödmedlem i Surahammars IF. Ett medlemskap byggt på känslor, men helt utan förpliktelser.

Det kostar en mindre slant. En slant som precis som allt annat stöd gör skillnad för föreningen och säkerställer vår utveckling in i framtiden. Men främst är ett stödmedlemskap en markering. Ett sätt att stärka vi-känslan kring Surahammars IF. Ett sätt att visa att ”Surahammars IF är min förening”.

En förenings själ handlar nämligen inte enbart om pengar eller resultat. En förening och dess framgångar bygger på engagemang, stolthet och glädje. Utan supportrar på läktaren, lojala sponsorer, ideella krafter i entrén, personal i cafeterian, vaktmästare på ismaskinen och engagerade tränare i våra ungdomslag. Ja då vore vi ingenting.

Kliv in i vår gemenskap. Stötta våra lag på deras matcher, köp våra souvenirer, visa dina vänner vilket lag som gäller och hjälp oss sprida en positiv känsla av framtidstro kring Surahammars IF.

Bli stödmedlem idag. Det är tillsammans vi blir som starkast.

Medlemskap i Surahammars IF

Vuxen (född 2004 eller tidigare): 250: -

Barn: 100: -
Familj (skrivna på samma adress): 350: -

Vid inbetalning ber vi er swisha beloppet till 123 590 46 77, alternativt betala via bankgironummer 5469-48 72. Vid betalning via swish, uppge för- och efternamn, alternativt ”Familjen Svensson” och ordet stödmedlem. Skicka sen ett mejl till oss där ni skriver fullständigt namn, personnummer och adress så att vi kan upprätthålla ett aktuellt medlemsregister.

This is a mailto link

Obs! Ni som betalar via bankgiro kan skriva in namn, adress m.m. direkt i samband med betalningen. Swishmedlemmar har begränsat antal tecken som de kan skriva. Därav mejlhänvisningen.

Tack för ert stöd