Hoppa till sidans innehåll

Västanhede Trafik gör resan trygg och säker

11 OKT 2021 14:14
En av våra viktiga sponsorer säsongen 2021/22 är bussbolaget Västanhede Forsbergs Trafik AB. Med sina moderna bussar och duktiga chaufförer kör de våra spelare tryggt och säkert till och från bortamatcherna i ATG Hockeyettan.
  • Skapad: 11 OKT 2021 14:14

Västanhede Forsbergs Trafik är ett företag med lång erfarenhet från resebranschen. Företaget Västanhede grundades redan på 50-talet då man med lastbil utförde diverse lokala transporter i trakterna kring Avesta. Det här utökades med taxiresor, skolskjutsar och vidare till beställningstrafik.

2017 köpte Västanhede Forsbergs Buss och blev då Västanhede Forsbergs Trafik AB och idag erbjuder företaget förutom skolskjutsar också resor ut i Norden och Europa, dagsresor inom Sverige, musikal- och teaterresor och shoppingresor.

Men det som företaget hjälper oss i Surahammars IF med är trygga transporter till och från A-lagets matcher. Något som är otroligt viktigt för att vi som förening ska kunna fokusera på det sportsliga. Tryggt och säkert rattar Västanhede Forsbergs Trafik oss runt i landet och vi är väldigt glada över att företaget vill vara med och stötta oss med prisvärda och säkra resor säsongen 2021/22.

Västanhede Forsbergs har mycket att erbjuda den som vill ut på tur. Gå in på företagets hemsida och ta del av det reseutbud som finns.

https://www.vastanhede.se


Tack Västanhede Forsbergs för att ni gör oss starkare samtidigt som ni ser till att vi alla kommer hem tryggt och säkert.

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western