Västanhede Trafik gör resan trygg och säker

11 OKT 2021 14:14
En av våra viktiga sponsorer säsongen 2021/22 är bussbolaget Västanhede Forsbergs Trafik AB. Med sina moderna bussar och duktiga chaufförer kör de våra spelare tryggt och säkert till och från bortamatcherna i ATG Hockeyettan.
  • Skapad: 11 OKT 2021 14:14

Västanhede Forsbergs Trafik är ett företag med lång erfarenhet från resebranschen. Företaget Västanhede grundades redan på 50-talet då man med lastbil utförde diverse lokala transporter i trakterna kring Avesta. Det här utökades med taxiresor, skolskjutsar och vidare till beställningstrafik.

2017 köpte Västanhede Forsbergs Buss och blev då Västanhede Forsbergs Trafik AB och idag erbjuder företaget förutom skolskjutsar också resor ut i Norden och Europa, dagsresor inom Sverige, musikal- och teaterresor och shoppingresor.

Men det som företaget hjälper oss i Surahammars IF med är trygga transporter till och från A-lagets matcher. Något som är otroligt viktigt för att vi som förening ska kunna fokusera på det sportsliga. Tryggt och säkert rattar Västanhede Forsbergs Trafik oss runt i landet och vi är väldigt glada över att företaget vill vara med och stötta oss med prisvärda och säkra resor säsongen 2021/22.

Västanhede Forsbergs har mycket att erbjuda den som vill ut på tur. Gå in på företagets hemsida och ta del av det reseutbud som finns.

Tack Västanhede Forsbergs för att ni gör oss starkare samtidigt som ni ser till att vi alla kommer hem tryggt och säkert.