Vi beställer ännu fler hoodies

17 FEB 2022 12:07
Då intresset för föreningen och våra hoodies bara växer så kommer vi göra ytterligare tröjbeställningar den närmaste veckan. Den här gången med två olika varianter. Som tidigare är det förbeställning som gäller.
  • Uppdaterad: 17 FEB 2022 12:07

Det är otroligt kul att följa A-lagets framfart i Allettan Norra, och lika kul är det att se engagemanget från er supportrar och framför allt er vilja att med stolthet bära våra snygga hoodies.

Då förfrågningarna fortsätter komma in och vi dessutom har lite restbeställningar att göra så tänkte vi ge er chansen ännu en gång. Den här gången med möjlighet att välja mellan grå (med blå/röd logotyp) eller en mörkblå (med vit/röd logotyp).

Bilden ovan som beskriver utseendet på våra hoodies är ett exempel. (Vissa små skillnader kan förekomma i färgtonen + storlek på logotyp)

Den gråa kostar som tidigare 300: -

Den blåa kostar 350: -

Har ni helt missat att beställa tröja tidigare och nu sett alla andra bära våra snygga hoodies? Misströsta inte. Ni får alltså en ny chans nu. Har du redan köpt en grå hoodie men nu känner att en blå vore snygg? Varför inte slå till på ytterligare en tröja. Perfekt när den andra ligger i tvättkorgen.

Då vi inte vill köpa på oss en massa tröjor som kan riskera att bli ”hyllvärmare” nere i Surahallen så kommer ni som vill köpa en eller flera tröjor vara tvungna att förbeställa tröjor av oss.

Beställning ska ske senast klockan 10.00 på torsdag 24/2.

Alla beställningar görs via mejl till:

This is a mailto link eller via SMS till 076-103 35 23

Där ska ni tydligt uppge följande:

- Antal tröjor
- Storlek på varje tröja
- Grå eller blå tröja/tröjor
- Erat namn + kontaktuppgifter.

Alla som beställer ansvarar själva för att säkerställa att beställda storlekar passar. Ingen bytesrätt då tröjorna tillverkas i Tyskland.

Kontrollera just er, eller era barns storlek via storleksguiden nedan. Klicka på storleksguiden för lite större text.

storleksguidehoodie.png

Alla hoodies har ett tryck som kan vara känsligt för tvätt eller torkning i hög värme. Ta därför för vana att alltid tvätta era hoodies i 40 grader och med tröjan vänd ut och in. Allt för att er tröja ska bära Suramärket med stolthet under lång tid.

Kom igen nu! Vi har redan sålt 400 hoodies den här säsongen, visst finns väl intresset för lika många till? Sprid ordet till era vänner och bekanta med Surahjärta.

OBS! Vi återkommer till er som beställer med information om hur ni ska betala och när.