Vill du bidra till årets sponsormatch?

11 JAN 2022 13:15
Lördagen den 12 februari tar vi i Surahammars IF emot Piteå HC hemma i Surahallen. Vi har tänkt att det ska få bli årets sponsormatch där vi med stöd från våra partners kan bjuda på entrén.
  • Skapad: 11 JAN 2022 13:15

Vi i Surahammars IF har många fantastiska partners. Sponsorer som årligen, mot ett ekonomiskt stöd får synas i anslutning till vår förening. En del vill ha reklam på sargen, andra på a-lagets matchställ och vissa vill synas i våra TV-sändningar. Oavsett val, så är vi väldigt stolta, glada och tacksamma över de 50–60 företag som årligen hjälper oss framåt. I takt med våra framgångar det senaste året så har också intresset för att synas med oss ökat. Något vi tycker är fantastiskt roligt.

Nu tänkte vi återigen utmana våra befintliga och kommande partners genom att annonsera årets sponsormatch som blir lördagen den 12 februari då Piteå HC kommer på besök. Vi kommer få ta in max 500 åskådare och du som partner/sponsor väljer om du vill stötta oss med 1-3-5-7 eller annat valfritt antal kronor per besökare på matchen.

Exempelvis:

- Om vi får 500 besökare och du/ditt företag sponsrar med 5 kronor/åskådare så blir din insats 2 500:

- Om vi får 400 och du stöttar med 3 kronor per besökare så sponsrar du med 1200: -

Du kan så klart också gå in med en fast summa oavsett antal besökare. Du behöver inte heller vara företagare. Är du privatperson med stort surahjärta och gott om matjord i fickorna så får du gärna också vara med på tåget och hjälpa oss bli en starkare förening, samtidigt som vi skapar en publikfest hemma mot Piteå.

Vad säger ni? Ska ni vara med och bygga framtiden tillsammans med oss?

Hör av er till Jörgen Mähler redan idag.