Hoppa till sidans innehåll

Vill du hjälpa oss att utveckla TV-sändningarna?

22 JUN 2021 16:46
Har du talets gåva och ett stort intresse för ishockey? Är du dessutom teknikintresserad med specialinriktning mot bild och ljud? Då kanske du är vår nya stjärna i Surahammars IF:s TV-team.
  • Uppdaterad: 22 JUN 2021 16:46

Vi i Surahammars IF har i snart tre år, med en liten men engagerad kärntrupp och en begränsad teknik sänt Surahammars samtliga hemmamatcher i Hockeyettan via livestream. Vi har löpande jobbat med kvaliteten och utvecklat såväl teknik, som grafik men också kvaliteten i kommenteringen och även höjt tittarupplevelsen när det gäller repriser, reklam m.m. Det här har gett oss ett gott rykte runt om i hockeysverige och andelen tittare under våra sändningar har ökat för varje månad. 

Vi blev därför extra glada när vårt hårda slit uppmärksammades och vi under juni månad fick ta emot ligaorganisationen Hockeyettans pris som det TV-team (bland de 47 klubbarna i ligan) som haft den största kvalitetsmässiga utvecklingen i sina livesändningar säsongen 2020/21. En utmärkelse vi är väldigt stolta och glada över.

Vi känner nu att vi tankats med ny, härlig energi och att vi gärna vill fortsatta på den inslagna vägen och jobba vidare för att utveckla våra TV-sändningar till nästa nivå. Men för att kunna fortsätta framåt och lyfta mot nya höjder så måste vi bli flera i TV-teamet. Vi hoppas därför att just du är intresserad av att bli en i gänget och att du med ditt engagemang och din nyfikenhet vill hjälpa oss framåt.

Man eller kvinna spelar ingen som helst roll. 17 eller 60 år gammal är inte heller viktigt för oss. Det viktiga är att du med lätthet kan ta dig till och från Surahallen och att du går in i uppgiften med en stor dos nyfikenhet och seriositet.

Då vi som jobbar med sändningarna idag är självlärda och främst utvecklats genom hårt jobb och ett stort intresse för livestreaming så kräver vi inte heller att du har några förkunskaper. Vi hjälps åt att både utveckla och hjälpa varandra till att bli bättre, varje dag. Engagemang, attityd och kärleken till uppgiften är viktigare än förkunskaper. Skulle det ändå vara så att du har lite mediabakgrund så ser vi det så klart som en extra fjäder i hatten.

Kanske är du tekniskt intresserad och har utrustning som kan få oss att lyfta, kanske har du en språklig begåvning som kan göra dig till nästa Lasse Granqvist. Vi är övertygade om att alla människor bär på dolda kvaliteter och vi ser gärna dig som en av bitarna i vårt TV-teamspussel.

Vi i TV- teamet jobbar helt ideellt med detta och belöningen blir förutom lite korv och dricka en skön gemenskap i ett härligt gäng som bara har ett mål. Att göra våra sändningar lite proffsigare, och förstärka upplevelsen av Surahammars IF som produkt.

Att profilera föreningen handlar inte bara om att sända matcherna från Hockeyettan, utan vi vill även kunna göra flera intervjuer, reportage från träningar och inför matcher. A-lag eller ungdomslag spelar ingen roll. Allt positivt som sker i föreningen vill vi lyfta, även om fokus kommer ligga på sändningarna från Hockeyettan.

Vill du veta mer? Vill du ses en kväll för lite info, lite fika och en genomgång av utrustningen och uppdraget? Skicka ett mejl till mig redan idag. Du kommer inte att ångra dig.

Vänliga hälsningar
Mattias Forsberg, ansvarig för Surahammars TV-team.


Mejl: This is a mailto link

alternativt: This is a mailto linkTele: 076-103 35 23

 

Skribent: Mattias Forsberg
E-post: This is a mailto link

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western