Vill du hjälpa till att utveckla våra TV-sändningar?

04 MAJ 2021 12:04
Snart står en ny säsong för dörren och då återupptar vi i Surahammars IF succén med våra TV-sändningar från Hockeyettan. Därför söker vi nu dig som vill vara med och göra våra sändningar ännu bättre.
  • Uppdaterad: 11 AUG 2020 16:04

Det är nu snart tre år sedan vi började sända Surahammars hemmamatcher i Hockeyettan Västra via vår playkanal.

Matcher som under pågående säsong streamas via:

www.live.hockeyettan.se

Responsen på våra sändningar har varit överväldigande, antalet köpta streams ökar stadigt och våra sändningar har därigenom blivit en viktig marknadsförare och även inkomstkälla för föreningen. Nu vill vi ta nästa kliv och göra sändningarna ännu bättre, intervjuerna fler och skapa en mer proffsig känsla kring såväl Surahammars IF som vår TV-produktion.

Därför söker vi nu dig som är över 18 år och som har ett stort intresse av videoproduktion i allmänhet och ishockey i synnerhet. Du bör också ha ett utpräglat teknikintresse och ett vårdat språk. Som en i vårt team är du en ambassadör för föreningen och din insats är viktig i arbetet med att stärka bilden av Surahammars IF.

För oss är det viktigt att du har rätt attityd till uppdraget och att du är prestigelös och flexibel. TV-sport är kul och i vårt gäng blir du snabbt såväl stjärna som en viktig kugge i arbetet framåt.

Förutom våra livesändningar (1–2 per vecka) så strävar vi efter att succesivt utöka vårt engagemang med inspelade intervjuer, reportage från träningar och inför-matchen-intervjuer i våra sociala medier. Allt detta kan du få bli en del av.

Vi är i dagsläget tre tappra som driver TV-teamet vecka efter vecka och det är alldeles för sårbart. Dels hindrar det oss från att ta nya kliv rent tekniskt och upplevelsemässigt. Dessutom blir vi väldigt sårbara vid sjukdom eller annan frånvaro. Du behövs!

Arbetet i vårt glada gäng är helt ideellt. Vi i Surahammars IF tillhandahåller förutom säsongskort till var och en i gänget även den utrustning som krävs. Vi kommer så klart också utbilda er på utrustningen och de sändningsrutiner som krävs för att få till en proffsig och tilltalande produktion.

Låter det spännande? Har du intresset, tiden och orken att bli en i vårt gäng?

Går du sista året på gymnasiets mediaprofil? Sitter du hemma i soffan med en dröm om att bli nästa Niklas Holmgren, Johan Edlund eller Lasse Granqvist?
Eller är ditt intresse mer riktat mot grafik och teknik under våra sändningar?

Vad väntar du på? Hör av dig redan idag! Förkunskaper är inte nödvändiga. Vi hjälper och utvecklar varandra.