Vill du ta en plats i Surahammars styrelse?

12 MAJ 2021 13:07
Är du en engagerad och målmedveten föreningsmänniska med ett utpräglat ishockeyintresse och en vilja att bygga en stark och levande förening med framgångsrik verksamhet byggd på sunda värderingar? Då borde du ta en plats i Surahammars IF:s styrelse
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2021 01:06

Surahammars IF är en anrik förening med över 100 år på nacken. Vi driver sedan många år en bred och livfull verksamhet som spänner från de allra minsta hockeyknattarna i hockeyskolan vidare upp till vårt representationslag i Hockeyettan.

För att få en förening av vår storlek att bli stark och framgångsrik krävs det engagerade människor som vill ta ansvar. Ansvar för att utveckla föreningen, både sportsligt och ekonomiskt. Men också viljan att ta ansvar för att utveckla och bibehålla det som vi anser är vår styrka. En miljö och kultur där alla behandlas med respekt. En miljö där vi trivs och har kul tillsammans. En miljö där alla som deltar oavsett nivå utvecklas både som spelare och medmänniskor.

Vi går nu in i förberedelsearbetet inför säsongen 2021/22 och behöver förstärka organisationen. Vi behöver bli flera starka krafter i styelsen. Krafter som med gemensamma och tydliga mål ser till att ta föreningen till nästa nivå.

Trots ett väldigt speciellt år med pandemi och uteblivet spel för våra unga framtidslöften slutade säsongen med en positiv känsla. A-laget stod för en stark säsongsavslutning som gör att föreningen andas optimism. Det är något bra på gång, det pratas positivt om föreningen, rekryteringen till a-laget går mycket bra, sponsorerna gillar det  som sker i föreningen och vi har ungdomar från andra orter som knackar på dörren och lockas till vår förening.

Är du den vi söker? Vill du göra skillnad och se till så att Surahammars IF blir en förening i framkant?

Hör av dig till oss redan idag och anmäl ditt intresse. Vi är ett skönt gäng som med en kärlek till ishockeyn i allmänhet och Surahammar i synnerhet tillsammans bygger organisationen och strategierna som krävs inför framtiden. Med din hjälp kan vi som brinner för Surahammars IF gemensamt hitta de nycklar som krävs för att få de sista pusselbitarna på plats för att få föreningen att lyfta.

Styrelsearbetet i Surahammars IF sker ideellt och det krävs att du har både tid och engagemang över för att med ett långsiktigt och regelbundet arbete och i samarbete med övriga i styrelsen och våra fantastiska ledare skapa en livskraftig förening. Vi behöver din drivkraft i arbetet framåt.

Vi hoppas att du vill vara med på vår framtida resa! Anmäl ditt intresse redan idag!

För mer info. Kontakta Gustaf Carlmark, ordförande. Telefon: 076-166 37 71