Vi välkomnar Bellevue som ny partner

08 OKT 2021 09:20
Nu står det klart att även Bellevuestadion i Västerås AB går in och stöttar oss i Surahammars IF. Företaget driver en av länets största anläggningar för sport och motion.
  • Skapad: 08 OKT 2021 09:20

Bellevue som driver Västerås största idrottsanläggning (15 000 kvm) ägs av ABB IF och Västerås Tennisklubb och kan erbjuda sina besökare bland annat tennisbanor, bowling, badminton, squash, padel och ett stort gym. Det finns med andra ord något för alla.

Med sin trevliga och kunniga personal, sina generösa öppettider, en stor gratis parkering och en bra prisnivå har Bellevue blivit en populär och levande verksamhet.

Vi i Surahammars IF uppmanar alla våra fans och medlemmar att besöka Bellevuestadion i Västerås. Utmana kompisen i en tennismatch, ta ett pass på det fräscha gymmet eller ta med familjen och få en trevlig eftermiddag på en av anläggningens bowlingbanor.

Tack Bellevue för att ni med ert stöd hjälper vår förening framåt. Att ni värnar om såväl den lokala som regionala möjligheten att idrotta och röra på sig värmer våra hjärtan.

Besök Bellevues websida för mer information om vad de kan erbjuda dig.