Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Juniorkronorna/Team 20 ska spela World Junior Summer Showcase i Plymouth, USA med start 24 juli. Nu står det klart att matcherna sänds i svenskhockey.tv
 
Vill du ansvara för föreningsutveckling och vara ett aktivt stöd i såväl organisatoriska såväl som sportsliga utvecklingsfrågor? Läs mer här.
 
Stockholms Ishockeyförbund och Svenska Ishockeyförbundet söker medarbetare till en kombinerad tjänst för anläggningsfrågor
 
#hockeyhemma tipsar om hur du på ett enkelt sätt bygger en skottramp hemma i sommar. Det behöver inte alls vara svårt, se ritningen här.
 
Förbundskapten Anders Eriksén har tagit ut 88 spelare födda 2005 till regionscamper i augusti.
 
Svenska Ishockeyförbundets styrelse har gjort klart med förbundskaptener för Damkronorna och Team 20/Juniorkronorna inför säsongen 2022/2023.
 
Nu har Svenska Ishockeyförbundet valt Stockholm som huvudort för VM. I Stockholm spelas Sveriges gruppspel, två kvartsfinaler, semifinaler, bronsmatchen och VM-finalen.
 

Landslagstrupper i Juli

(2021-06-16 15:12)
Här hittar du publicerade landslagstrupper för juli.
 
Tillsammans tar nu SHL, SDHL, HA och Svenska Ishockeyförbundet arbetet med Nollvision vidare. Från att ha fokuserat på hjärnskakningsproblematiken så kommer det nu arbetas med ett bredare fokus på spelarnas säkerhet.
 
Idag fredag den 11 juni genomfördes Svenska Ishockeyförbundets förbundsmöte digitalt. Anders Larsson omvaldes till ordförande och förbundsmötet beslutade att införa nya ekonomiska licenskrav för spel i SDHL, SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan.
 
Förbundskapten Magnus Hävelid har tagit ut Småkronornas första trupp för säsongen som samlas och tränar tillsammans i Enköping 22-30 juli 2021.
 
Från och med säsongen 2021/2022 blir More SPACE ny partner till Svenska Ishockeyförbundet. Partnerskapet innebär att More SPACE blir en strategisk säljpartner till Svenska Ishockeyförbundet.
 
Under perioden juli-augusti planerar Svenska Ishockeyförbundet för en rad aktiviteter för landslagen. Här kan du se hela schemat.
 
 

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western