Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Då restriktionerna fortsatt gälla i sin helhet i maj och juni samt delvis i juli, augusti och september kommer ytterligare kompensationsstöd fördelas. Perioden som omfattas är 1 maj till och med 28 september.
 
Idag kan vi presentera David Bergman som den 1 januari 2022 tillträder rollen som domaransvarig på Svenska Ishockeyförbundet. Bergman har 22 års erfarenhet som ishockeydomare.
 
Fortsatt etablering av U16-flicklandslaget och utökade aktiviteter för U19-pojklandslaget är några av förändringarna i Talangutvecklingsplanen för säsongen 2021/22.
 
Välkommen till Svenska Ishockeyförbundets regionträffar. Under två dagar kommer du att få ta del av ett gediget program med intressanta tips, nya kunskaper och information om nya regler gällande ishallar.
 
Under pandemin har Sveriges vårdpersonal dragit ett tungt lass på sjukhusen över hela landet. Nu vill Svenska Ishockeyförbundet, Linköping HC och Vårdförbundet bjuda tillbaka.
 
Linjedomare Ludvig Lundgren kommer från och med den 1 oktober att jobba med frågor som rör rekrytering och utbildning på domarsidan.
 
Svensk ishockeys dam-och flicksatsning 2021–2030 är en av svensk ishockeys viktigaste fokusområden. Med start den 10 oktober genomförs en turné över hela landet där kartläggning och framtida strategier ska diskuteras.
 
Vi söker nu arrangörer av kvalspelet och slutspelet i TV-pucken för flickor och pojkar för kommande säsonger 22/23, 23/24 och 24/25.
 
World Girls' Ice Hockey Weekend (WGIHW) är en global aktivitet med fokus på ishockeyn på flicksidan. Helgen är utlyst av IIHF och uppmanar distrikt/föreningar att anordna aktiviteter för tjejer. I år anordnas WGIHW den 15–17 oktober.
 
Idag beslutade Internationella Ishockeyförbundets kongress i Sankt Petersburg att välja in Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson i sin styrelse.
 
Idag presenterar Svenska Ishockeyförbundet Linköping HC som medarrangör för Karjala Tournament-matchen mellan Tre Kronor och Tjeckien den 10 november.
 
 

Inbjudan till fortbildning

(2021-09-20 16:27)
 
Nu är det finalspelsklart i TV-pucken efter att flickornas kvalspel avgjorts i helgen. Här följer en rapport från de tre kvalgrupperna som spelades runtom i landet.
 
Svenska Ishockeyförbundets styrelse har beslutat att återinföra tävlingsbestämmelsen att klubbar som kvalificerat sig för spel i SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan ska tillhöra ligaorganisationen för respektive serienivå.
 

Våra Leverantörer

Bauer

N10 Sport

Brages

Skylt & Neon

Huvudpartners

Hygienteknik

ICA Maxi Erikslund

Lantz

Revisionsbyrån Hallstahammar

Stena Recycling

Sura Bygg &  Platt

 Surahammars Elaffär

Postadress:
Surahammars IF - Ishockey
Box 38
73521 Surahammar

Besöksadress:
Idrottsvägen 2
73591 Surahammar

Kontakt:
Tel: 022031022
E-post: surahockey@outlook.c...

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkangames_online_v4

Per Bäckman kopiera
Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

ATG HOCKEYETTAN

Ligasponsorer

Impleo

Staylive

Best Western